VILLA HOPEANIEMI

Tervetuloa Villa Hopeaniemeen nauttimaan lomastasi. Villa Hopeaniemi tarjoaa nukkumapaikat kolmessa makuuhuoneessa maksimissaan kahdeksalle. Mökki on kauniisti sisustettu ja tunnelmallinen. 

Mökissä on iso eteinen, jossa hyvin kaappitilaa tavaroille. Eteisestä avautuu iso olohuone ja avokeittiö, jossa seurustelee isompikin porukka ja keittiövälineet ovat kattavat. Mökissä on kolme erillistä makuuhuonetta, jossa yhdessä parivuode. Parvella kahdelle omat sängyt. Eteisen vierestä löytyy iso kodinhoitohuone sekä sauna, pesuhuonetila. Kodinhoitohuoneessa kuivauskaappi, kuivuri sekä pyykinpesukone. Mökistä löytyy kolme vessaa.

Mökki sijaitsee päättyvän tien varressa ja sijaintina rauhallinen. Mökin pihasta pääsee suoraan 17 km ladulle ja kelkkareitit löytyy 0,5 km päästä. Kesällä maastopyöräileen pääsee suoraan pihasta.

Liinavaatteet voi vuokrata 22€/hlö.

Vuokralainen vastaa täysimääräisesti mahdollisista aiheuttamistaan vahingoista.

Mökissä ei voi majoittua lemmikkejä.

Villa Hopeaniemi - takka

VARUSTETASO

  • Keittiövarustus; kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, hella, uuni, jääkaappi, astianpesukone, aterimet ja astiastot
  • Sähkölämmitteinen sauna
  • Takka
  • Televisio
  • Internetyhteys
  • Pyykinpesukone ja kuivauskaappi

ETÄISYYDET

Rinteet - 3,5 km
Hiihtoladulle - 30 m
Ruokakauppa - 1,5 km
Kuusamon lentoasema - 27 km
Kuusamon keskusta - 25 km
Sivustollamme käytetään evästeitä, jonka avulla seuraamme sivuston kävijämääriä ja varmistetaan että kaikki sivuston toiminnot ovat käytettävissäsi.